Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τρόπος δήλωσης δικαιούχων καταβολής μειωμένου έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων (0,50€) και δικαιούχων απαλλαγής

Στην παρ. 6 του άρθρου 52 του σχεδίου νόμου «Ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης των πιστωτικών ιδρυμάτων – ρύθμιση θεμάτων χρηματοπιστωτικού χαρακτήρα – κύρωση της σύμβασης – πλαίσιο του ευρωπαϊκού ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και των τροποποιήσεών της και άλλες διατάξεις», που ήδη ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων, προβλέπονται τα εξής:

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Αρ. πρωτ.: Δ13 ΦΜΑΠ 1135771 ΕΞ 28.9.2011
Τρόπος δήλωσης δικαιούχων καταβολής μειωμένου έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων (0,50€) και δικαιούχων απαλλαγής κατά την παρ. 6.
Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ – ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ – Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΤΜΗΜΑ Φ.Μ.Α.Π.
Καρ. Σερβίας 8, 10184 Αθήνα
Πληροφορίες: 2103375360, 878, 879, 890, E-mail: d13.etak@yo.syzefxis.gov.gr
FAX: 210 3375 834
I. H επιβολή ειδικού τέλους που ισούται με 0,5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, ανεξάρτητα από την τιμή ζώνης και την παλαιότητα του ακινήτου, για ένα ακίνητο που ιδιοκατοικείται και ανήκει κατά κυριότητα ή επικαρπία σε:

α) Πολύτεκνο, κατά την έννοια των παραγράφων 1 έως 3 του άρθρου πρώτου του ν. 1910/1944, εφόσον τα τέκνα που ορίζονται στις προαναφερόμενες διατάξεις του ν. 1910/1944, τον βαρύνουν φορολογικά, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 2238/1994, Α΄ 151), κατά το οικονομικό έτος 2011, με οικογενειακό εισόδημα κατά το προηγούμενο έτος, του έτους επιβολής του τέλους, μέχρι 30.000 ευρώ ή

β) Πρόσωπο που είναι το ίδιο ή πρόσωπο που το βαρύνει φορολογικά, σύμφωνα με το άρθρο 7 του ΚΦΕ, ανάπηρο, κατά την έννοια της περιπτώσεως θ΄ της παραγράφου 5 του άρθρου 6 του ΚΦΕ (ολικώς τυφλοί και πρόσωπα που παρουσιάζουν βαριές κινητικές αναπηρίες που υπερβαίνουν σε ποσοστό το 80%)

II. Η απαλλαγή από το ειδικό τέλος για ένα ακίνητο που ιδιοκατοικείται και ανήκει κατά κυριότητα ή επικαρπία σε:

α) Μακροχρόνια άνεργο, εγγεγραμμένο στα μητρώα του ΟΑΕΔ ή στους καταλόγους προσφερομένων προς εργασία του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας και των παραρτημάτων του ή του λογαριασμού ανεργίας προσωπικού ημερήσιων εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης ή του λογαριασμού ανεργίας τεχνικών τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης ή

β) Άνεργο που επιδοτήθηκε λόγω τακτικής επιδότησης από τους ως άνω φορείς και λογαριασμούς κατά τους έξι (6) τουλάχιστον από τους δώδεκα μήνες που προηγούνται της ημερομηνίας έκδοσης του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι άνεργοι των περιπτώσεων α και β δεν απαλλάσσονται, εάν το οικογενειακό εισόδημα κατά το προηγούμενο έτος, του έτους επιβολής του τέλους, υπερβαίνει το ποσό των 12.000 ευρώ, το οποίο προσαυξάνεται κατά 4.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο.

Ο ανωτέρω μειωμένος συντελεστής τέλους της περίπτωσης I και η απαλλαγή από αυτό της περίπτωσης II δεν ισχύουν και το τέλος υπολογίζεται όπως ορίζεται στις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 52:

1. Αν η αξία της ακίνητης περιουσίας του δικαιούχου με βάση τα στοιχεία ακινήτων του έτους 2008 υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ, η οποία προσαυξάνεται κατά 10.000 για κάθε προστατευόμενο τέκνο ή

2. Αν το ιδιοκατοικούμενο ακίνητο βρίσκεται σε ζώνη με τιμή άνω των 3.000 ευρώ καθώς και

3. Για το πλέον των 120 τ.μ. εμβαδόν του ιδιοκατοικούμενου ακινήτου, το οποίο προσαυξάνεται κατά 20 τ.μ. για κάθε προστατευόμενο τέκνο και μέχρι τα 200 τ.μ.

Για την εφαρμογή της εν λόγω διάταξης, προκειμένου να μην επιβληθεί τέλος στους δικαιούχους απαλλαγής ή να επιβληθεί τέλος με μειωμένο συντελεστή και προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, τα πρόσωπα που τυγχάνουν του μειωμένου τέλους ή της απαλλαγής (περιπτώσεις I και II) πρέπει να αποστείλουν γραπτό μήνυμα (sms) κινητής τηλεφωνίας στον αριθμό 54160 αναγράφοντας ΕΤΑ, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους και τον αριθμό της παροχής τους διαχωριζόμενα με ένα κενό χαρακτήρα, μέχρι την 2 Οκτωβρίου 2011.

Η Γ.Γ.Π.Σ., αφού επεξεργαστεί τα στοιχεία, θα απαντήσει σε όλα τα μηνύματα για το αποτέλεσμα της αίτησης με γραπτό μήνυμα (sms) είτε ότι η αίτηση έγινε δεκτή είτε ότι έχει απορριφθεί.

Στη συνέχεια η Γ.Γ.Π.Σ., παραδίδει ηλεκτρονικό αρχείο στη Δ.Ε.Η. και στους εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος για τα πρόσωπα που απαλλάσσονται του ειδικού τέλους ή που δικαιούνται μειωμένο τέλους, με τον αντίστοιχο αριθμό παροχής.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποβάλει γραπτό μήνυμα μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία (2/10/2011), θα καταβάλει την πρώτη δόση και δύναται με την ίδια διαδικασία να το υποβάλει εκπρόθεσμα μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2011 και εφόσον η αίτηση γίνει δεκτή θα ληφθεί υπόψη στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί από τη Δ.Ε.Η. μετά την έγκριση της αίτησης.

Τυχόν επί πλέον καταβληθέν ποσό θα τύχει συμψηφισμού στους επόμενους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. και των εναλλακτικών προμηθευτών ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Δ.Ε.Η., στην οποία απευθύνεται το παρόν, παρακαλείται να το κοινοποιήσει άμεσα σε όλους τους εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός
Π. Οικονόμου

Ακριβές αντίγραφο
Η Προϊσταμένη της Γραμματείας


http://www.disabled.gr/lib/?p=41234

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ , Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αποδόμηση της Παράλληλης Στήριξης
Υπεύθυνος Έργου: Υπουργείο Παιδείας

Το ποτήρι ξεχείλισε. Η ανακοίνωση του Υπουργείου στις 23/09 για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην παράλληλη στήριξη μέσω του ΕΣΠΑ καταπατά βίαια κάθε δικαίωμα των μαθητών για ισότιμη συμμετοχή στην εκπαίδευση και καταργεί παράνομα τα επαγγελματικά δικαιώματα των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής.
Μετά τις καταργήσεις σχολείων, τους μαθητές χωρίς βιβλία, την έναρξη της σχολικής χρονιάς για τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρία χωρίς δάσκαλο και νηπιαγωγό, τις περικοπές στη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, τη μετάθεση ενεργών δασκάλων σε θέσεις «εφεδρείας» και την ανακοίνωση κατάργησης των ΚΕΔΔΥ, προωθείται ευθαρσώς και παρανόμως ο υποβιβασμός της παράλληλης στήριξης.
Οι περικοπές στην παιδεία όχι μόνο δεν εξορθολογίζουν, αλλά στην ουσία υποτιμούν την παρεχόμενη ποιότητα εκπαίδευσης καταστρατηγώντας θεμελιώδη δικαιώματα ισότητας και προσβασιμότητας. Η αποδόμηση της ειδικής αγωγής καλά κρατεί.
Συγκεκριμένα, από τους πίνακες προσλήψεων για την παράλληλη στήριξη μέσω ΕΣΠΑ διαπιστώνονται οι εξής παρανομίες:
- Χωρίς να έχει εξαντληθεί ο πίνακας των δασκάλων ειδικής αγωγής προσλαμβάνονται δάσκαλοι από τον πίνακα της γενικής αγωγής χωρίς κανένα απολύτως τυπικό προσόν και κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας (N.3699/2008, N.3966/2011). Τι απέγιναν οι ισχυρισμοί της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής δια στόματος του κ. Αλεβίζου ότι «οι συνάδελφοι της γενικής αγωγής δεν είναι ειδικοί παιδαγωγοί» και ότι «προσλαμβάνονται εν ελλείψει εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής»; Τι απέγιναν οι ισχυρισμοί τους ότι δεν μπορούν να αφήσουν τα παιδιά στον αέρα; ( δείτε σχετικό βίντεο)
http://www.youtube.com/watch?v=5iS7EWpd4cg&feature=player_embedded

Τελικά όλα ήταν ασύστολα ψεύδη και μικροπολιτικοί ελιγμοί στις πλάτες των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Το Υπουργείο λειτουργεί αυθαίρετα κάνοντας διακρίσεις ανάμεσα στους μαθητές χωρίζοντάς τους σε δύο κατηγορίες: σε εκείνους που τους αναγνωρίζεται το συνταγματικό δικαίωμα στην εκπαίδευση από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και σε εκείνους που το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα αφαιρείται. Ποια είναι η απάντηση του Υπουργείου σήμερα στους γονείς των μαθητών αυτών;
Όσοι εργάζονται στο χώρο της ειδικής αγωγής γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα. Υπάρχει μια κρίσιμη ηλικία ανάπτυξης δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια της οποίας η εκπαιδευτική παρέμβαση οφείλει να είναι σταθερή, δομημένη και να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Τόσα χρόνια το Υπουργείο καταργεί το δικαίωμα στη σταθερότητα αναδιατάσσοντας διαρκώς τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής μέσω της ομηρίας τους στο καθεστώς του αναπληρωτή. Και τώρα τι; Καταργεί ευθαρσώς και το δικαίωμα σε εξειδικευμένο προσωπικό εγκαταλείποντας το μότο «δεν επαρκούν οι δάσκαλοι της ειδικής αγωγής» και υιοθετώντας το μότο «δε χρειάζονται δάσκαλοι ειδικής αγωγής». Επιπλέον, φέτος μειώνει δραστικά τον αριθμό των παρεχόμενων παράλληλων στηρίξεων, όχι μόνο εξαιτίας της πολιτικής μείωσης των προσλήψεων, αλλά κι εξαιτίας της εφαρμογής του θεσμού από επισφαλή ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ.
- Η μη εξάντληση του πίνακα εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και η αυθαίρετη πρόσληψη δασκάλων γενικής αγωγής συνιστά πρωτοφανή και παράνομη ακύρωση του βασικού τίτλου σπουδών στην ειδική αγωγή και προμήνυμα για την κατάργηση κάθε κλάδου εκπαίδευσης και των πινάκων αναπληρωτών. Παράλληλα φανερώνει ξεκάθαρα τις πολιτικές σκοπιμότητες του Υπουργείου. Να αφανίσει την παράλληλη στήριξη με τη λήξη του προγράμματος ΕΣΠΑ και να υιοθετήσει ένα οικονομικά φτηνό μοντέλο ένταξης με έναν «επιμορφωμένο» εκπαιδευτικό της γενικής, εγκαταλείποντας το μαθητή χωρίς στήριξη μέσα στην τάξη. Να χρησιμοποιήσει την ειδική αγωγή ως βαλβίδα αποσυμπίεσης για τις στρατιές ανέργων εκπαιδευτικών γενικής αγωγής που η πολιτική του Υπουργείου δημιούργησε. Να καλλιεργήσει κλίμα συντεχνιακών λογικών κατακερματίζοντας το χώρο της ειδικής αγωγής.
- Τέλος, με πλήρη αδιαφάνεια κι αναξιοκρατία παραβιάστηκε η σειρά κατάταξης και τοποθέτησης των δασκάλων ειδικής αγωγής και προηγήθηκαν παράνομα, επιλεκτικά και μεροληπτικά δάσκαλοι της γενικής αγωγής, οι οποίοι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία έπονται στην τοποθέτηση. Συνάδελφοι της ειδικής αγωγής, ενώ βάσει της σειράς κατάταξής τους είχαν τη δυνατότητα να προσληφθούν στις πρώτες περιοχές της προτίμησής τους, παρακάμφθηκαν λόγω της τοποθέτησης σε αυτές εκπαιδευτικών γενικής αγωγής. Με την παράνομη αυτή διαδικασία έμειναν άνεργοι ή τοποθετήθηκαν στις επόμενες περιοχές προτίμησης.
Το ποτήρι ξεχείλισε για τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους. Το Υπουργείο Παιδείας έχει μετατραπεί σε εργαστήρι υψηλής μαγειρικής τέχνης κι εγκληματικών πειραματισμών.
Απαιτούμε από τη Διεύθυνση της Ειδικής Αγωγής την άμεση ανάκληση κι επανασύνταξη των πινάκων πρόσληψης αναπληρωτών για την παράλληλη στήριξη.
Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες να παρέμβουν άμεσα στη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής, τόσο για τις μειωμένες παράλληλες στηρίξεις που εγκρίθηκαν, όσο και για τη μη στελέχωσή τους από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής, ενώ αυτοί είναι διαθέσιμοι.
Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ και τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους Εκπαιδευτικών να παρέμβουν άμεσα στο Υπουργείο καθότι αν ισχύσει αυτή η παρανομία οι πίνακες των αναπληρωτών γίνονται κουρελόχαρτο και το Υπουργείο εφεξής θα κάνει επιλεκτικές προσλήψεις.




ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
www.satea.gr

Προσλήψεις για Παράλληλη Στήριξη

Προσλήψεις για Παράλληλη Στήριξη - Ανακοινοποίηση Απόφασης 110475/Γ6/23-9-2011 (ΑΔΑ 4Α8Η9-ΒΜΛ) Δελτίο Τύπου


Προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2011-2012, στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 1», «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινοποιεί την 110475/Γ6/23-9-2011(ΑΔΑ 4Α8Η9-ΒΜΛ) Υ.Α. μόνο, ως προς την πρόσληψη των εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) αναπληρωτών δασκάλων του ενιαίου πίνακα γενικής εκπαίδευσης, στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 1», «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», για το διδακτικό έτος 2011-2012, λόγω τοποθέτησης οκτώ εκπαιδευτικών σε εναπομείναντα κενά της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Στην προς ανακοινοποίηση απόφαση προσλαμβάνονται εκατόν τριάντα έξι (136) αναπληρωτές δάσκαλοι του ενιαίου πίνακα γενικής εκπαίδευσης.

Όλα τα ονόματα εδώ :http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/proslipseis_SMEA_anakoinopoiisi.zip

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις αναπληρωτών κλάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (EAE)

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτωνανακοινώνει την πρόσληψη 142αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ κλάδων ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ12.04, ΠΕ12.05, ΠΕ15, ΠΕ16.01, ΠΕ17.02, ΠΕ17.03, ΠΕ18.01, ΠΕ19, ΤΕ01.02,ΤΕ01.19,ΤΕ01.20 και ΤΕ01.37 για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2011-2012.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Πέμπτη 22-9-2011 έως και την Δευτέρα 26-9-2011.

Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών EAE, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όλα τα ονόματα εδώ :http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/proslhpseissmea_110921.xls

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Προσλήψεις αναπληρωτών κλάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη εξακοσίων τριάντα επτά (637) αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ14.04, ΠΕ18.02, ΠΕ18.04, ΠΕ18.09, ΠΕ18.12,ΠΕ18.13, ΠΕ18.15, ΠΕ18.16, ΠΕ18.17, ΠΕ18.20, ΠΕ18.30, ΠΕ18.35, ΠΕ18.36 και ΠΕ18.38 ΕΑΕ, για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2011-2012.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 19-9-2011 έως και την Τετάρτη 21-9-2011.

Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι εδώ:
http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/proslipseis_SMEA_Bthmia_110916.xls

Καλή επιτυχία σε όλους τους γονείς που έχουν κληθεί.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) -Ενστάσεις από 2-5/9

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (Ο.Π.Σ.) του Υπουργείου Παιδείας: http://e-aitisi.sch.gr οι προσωρινοί Πίνακες Αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011-2012.



Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση αναπληρωτών να ελέγξουν ενδελεχώς τους αναρτημένους Πίνακες του κλάδου τους. Σε περίπτωση, δε, που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις επί των αναρτημένων στοιχείων οφείλουν να υποβάλουν ένσταση κατά των Πινάκων αυτών, αποκλειστικά από 02/09/2011 μέχρι και 05/09/2011, σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως ορίζει το με αριθ. 97899/Γ6/31-08-2011 έγγραφο.

http://e-aitisi.sch.gr