Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
661 00 ΔΡΑΜΑ 7/07/2009
Αριθ. Πρωτ. 3/2009
Πληροφορίες :
Κουμουστιβίδης Κωνσταντίνος (6977874009)
Πρασιάδου Σταυρούλα (6939353351)
Μουμούρη Αθανασία (6974271978)

ΠΡΟΣ: Υφυπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Α. Λυκουρέντζο
ΚΟΙΝ: Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο
Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κ. Καραμανλή


Κύριε Υφυπουργέ,
Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009 συναντήθηκε μαζί σας η προσωρινή μας διοικούσα επιτροπή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας, η όποια διεξήχθη σε κλίμα κατανόησης από μέρους σας, δεσμευτήκατε ότι σε χρονικό διάστημα 10 με 20 ήμερων θα μας ενημερώνατε για το αν είναι εφικτό να προχωρήσετε ως υπουργείο σε νομοθετική ρύθμιση για το διορισμό με ευνοϊκούς όρους όλων των αδιόριστών εκπαιδευτικών γονέων παιδιών με αναπηρία, που έχουν το δικαίωμα να εγγράφονται στους πίνακες Β’ αναπληρωτών των ΣΜΕΑ. Από την εξέλιξη της συζήτησης τότε, φάνηκε από μέρους σας ότι κατανοήσατε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και πως έχετε την διάθεση και τη δυνατότητα να υλοποιήσετε το αίτημα μας .
Έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες από την 9η Φεβρουαρίου, χωρίς να έχουμε κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα μας. Σας καλούμε να υλοποιήσετε τις προτάσεις σας, γεγονός που θα δείξει στον ελληνικό λαό πως εσείς και κατά επέκταση η κυβέρνηση, νοιάζεστε για κοινωνικές ομάδες που χρήζουν πραγματικά της ειδικής φροντίδας του κράτους. Βοηθώντας τους 105 αδιόριστους εκπαιδευτικούς γονείς παιδιών με αναπηρία να διοριστούν προβάλετε το κοινωνικό σας πρόσωπο με ένα ελάχιστο κόστος.
Κύριε Υφυπουργέ ζητάμε μια καινούργια συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να μας ενημερώσετε τι προτίθεστε να κάνετε για εμάς.
.
Με Εκτίμηση

Για το ΔΣ του Συλλόγου


ο Πρόεδρος ο Γεν. Γραμματέας

Κουμουστιβίδης Κωνσταντίνος Πρασιάδου Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου