Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Συνέδριο για τον Αυτισμό στη Πάτρα

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου διεξάγεται στη Πάτρα συνέδριο για τον Αυτισμό με διεθνή συμμετοχή. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Αχαΐας-Πάτρα (ΕΨΥEΠΕΑ), το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πάτρας και το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές-Μεσολόγγι, με την ενεργό συμπαράσταση του Δήμου Πατρέων. Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας.
Στο συνέδριο, εκτός των άλλων,θα παρουσιασθούν προσπάθειες που γίνονται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως και σε άλλες περισσότερο αναπτυγμένες χώρες στο τομέα αυτό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η παρουσίαση από την Καναδό προσκεκλημένη καθηγήτρια και αφορά το πλέγμα των προγραμμάτων που έχουν αναπτυχθεί στο Τορόντο, όπως επίσης και η παρουσίαση από την Μεγάλη Βρετανία που αφορά την ανάπτυξη υπηρεσιών πρώιμης παρέμβασης από Βρετανικό πρόγραμμα.


Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να παραστείτε στην έναρξη του συνεδρίου το Σάββατο το πρωί στις 9.00 και να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου