Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Διορισμοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ανακοινώθηκαν οι διορισμοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Διορίζονται 18 Γονείς από τις 21 θέσεις που έδωσε το Υπουργείο και οι υπόλοιπες 3 ''θα καλυφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών'', όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου. ( Δηλαδή όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του δελτίου όποιος φέρει το Πιστοποιητικό 2643/98 πρώτος, διορίζετε, άλλα δεν αναφέρει το δελτίου που και πως θα το προσκομίσει, όταν το βγάλει;;;;;;;;)
Διορίζονται επίσης ορισμένοι γονείς απο άλλους πίνακες, 24 ασεπ, 30μηνο, ενιαίο.
Καλή επιτυχία σε όσους διορίζονται.

1 ΔΗΜΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Κιλκίς
2 ΚΟΛΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΕ02 Β-Γ΄ Χανίων
3 ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δράμας
4 ΖΗΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ02 Β-Γ΄ Βοιωτίας
5 ΜΠΟΪΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ02 Β-Γ΄ Ευβοίας
6 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΘΗ ΠΕ02 Β-Γ΄ Πειραιά
7 ΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Φωκίδας
8 ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΦΙΟΡΗ ΠΕ03 Β-Δ΄ Κορινθίας
9 ΛΑΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ03 Β-Γ΄ Πειραιά
10 ΣΕΜΡΙΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ03 Β-Γ΄ Αχαιας
11 ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ03 Β-Γ΄ Χανίων
12 ΣΑΝΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ04.01 Β-Β΄ Χαλκιδικής
13 ΤΡΙΓΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ04.01 Β-Γ΄ Κοζάνης
14 ΒΑΡΕΛΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ04.01 Β-Β΄ Λέσβου
15 ΜΟΥΜΟΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ04.02 Β-Γ΄ Βοιωτίας
16 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ11 Β-Β΄ Μεσσηνίας
17 ΑΛΑΤΖΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ11 Β-Α΄ Χίου
18 ΧΑΡΙΔΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ18.02 Β-Α΄ Λευκάδας
Το Δελτίο Τύπου και οι πίνακες όλων των διοριζόμενων εκπαιδευτικών εδώ
http://www.minedu.gov.gr/publications/docs/diorismoi_athmias_kai_bthmias_100812.zip

2 σχόλια:

  1. γεια σας φιλοι μου,
    ειμαι η Τασουλα, αδιοριστη εκπαιδευτικος, μονη μητερα της Αννας και του Δημητρη, παιδιων με αυτισμο, απο την Κατερινη. Φετος κανω τα χαρτια μου για συνοδος στα σχολεια των παιδιων μας και με καθολου εκπληξη αλλα μεγαλη απογοητευση διαπιστωνω για ακομη μια φορα πως η δικη μας κοινωνικη ομαδα απουσιαζει απο αυτες που μοριοδοτουνται. Κατα τη δικη μου γνωμη σε αυτη τουλαχιστο την προκυρηξη θα επρεπε να εχουμε δικαιωμα συμμετοχης ΜΟΝΟ εμεις η ακομη πιο δικαια ΜΟΝΟ οι ΔΕ απο εμας ενω εμεις να εχουμε ηδη διοριστει ως εκπαιδευτικοι. Προτεινω οσοι απο εμας συμμετεχουμε να προσθεσουμε και τις γνωματευσεις των παιδιων μας συνοδευμενες με υπευθυνες δηλωσεις που να δηλωνουν την υπαρξη μας και διαμαρτυρια μας. Ολοι ομαδικα και συλλογικα πρεπει να αγωνιστουμε και να ενωσουμε το νου μας, τη φωνη μας, και τις προσπαθειες μας με το Δ.Σ. του συλλογου μας. Πρεπει να ερθουμε σε επαφη με τους αρμοδιους του ασεπ και μεσω της εσαμεα. Να ενισχυσουμε οικονομικα τον συλλογο, να κινηθουμε νομικα. Πως ειναι δυνατο να ζητουν απο μια μονη μητερα ανεργια για να παρει μορια απο αυτη? Δηλαδη να μη θεωρησω το βιβλιαριο ΙΚΑ? Και πως θα πληρωσω τις θεραπειες των παιδιων μου μετα? Και αν αρρωστησουν?...Να μας τρελανουν θελουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι η Άννα Σαραντάκη από τα Γιάννενα και ελπίζω όλοι να περάσατε ένα ήρεμο καλοκαίρι με τις οικογένειές σας. Πλησιάζει ο Σεπτέμβριος και δυστυχώς αισθάνομαι ότι η κατάσταση έχει δυσκολέψει για την ομάδα στην οποία ανήκουμε εμείς οι γονείς αυτών των παιδιών. Η υπουργός έδωσε μια "μεταβατική" περίοδο στην ουσία 6 μηνών και κανένα περιθώριο στην ομάδα μας που πρόσφατα αναγνώρισε ως ειδική κατηγορία. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνουμε ώστε να φροντίσουν για εμάς; Ποιος γονιός μπορεί να αφιερώσει χρόνο για διάβασμα για τον ΑΣΕΠ; Αισθάνομαι εγκλωβισμένη και ότι δεν ζω σε κράτος που μου εξασφαλίζει προστασία κυρίως για το παιδί μου. Λυπάμαι αλλά είμαι τελείως απογοητευμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή