Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Υποβολή ενστάσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), Π.Ε. και Δ.Ε., για την ένταξη στους Πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων

Σε συνέχεια της 82529/Γ6/12 -7- 2010 εγκυκλίου, σας γνωρίζουμε ότι στην ιστοσελίδα http://e-aitisi.sch.gr αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(ΣΜΕΑΕ) σχολικού έτους 2010-2011, των κλάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης. Σύνδεσμος προς αυτή την ιστοσελίδα υπάρχει και από την ιστοσελίδα του ΥΠΔΒΜΘ http://www.minedu.gov.gr. Συγκεκριμένα, αναρτώνται:

1.Πίνακας Α΄ αναπληρωτών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(ΣΜΕΑΕ)
2.Πίνακας Β΄ αναπληρωτών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(ΣΜΕΑΕ)
3.Πίνακας Α΄ αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ με γνώση της γραφής Braille
4.Πίνακας Β΄ αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ με γνώση της γραφής Braille
5.Πίνακας Α΄ αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ με γνώση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας(ΕΝΓ)
6.Πίνακας Β΄ αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ με γνώση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας(ΕΝΓ)
7.Πίνακας Α΄ αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ με γνώση της γραφής Braille και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας(ΕΝΓ)
8.Πίνακας Β΄ αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ με γνώση της γραφής Braille και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας(ΕΝΓ)
Για τις ανάγκες λειτουργίας των εργαστηρίων των ΕΕΕΕΚ οι προσλήψεις του κλάδου ΠΕ18.35–Τουριστικών επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθούν ανεξάρτητα από τον ομαδοποιημένο κλάδο ΠΕ18.02 {(Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής, Τουριστικών επιχειρήσεων και Εμπορίας & Διαφήμισης (Marketing)} και αναρτώνται, για το λόγο αυτό, χωριστοί πίνακες του κλάδου ΠΕ18.35.

Για τον ίδιο λόγο, ο κλάδος ΠΕ18.14 Ιχθυοκομίας-Αλιείας, θα αναρτηθεί ανεξάρτητα από τον ομαδοποιημένο κλάδο ΠΕ18.12 (Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής, Ιχθυοκομίας-Αλιείας, Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων, Δασοπονίας, Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων και Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας).

Στους πίνακες Α΄ και Β΄ – αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ με γνώση της γραφής Braille και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΕΝΓ), δίνεται προτεραιότητα στην πιστοποιημένη επάρκεια γραφής Braille και ακολουθεί η Γνώση ΕΝΓ ανά κατηγορία λοιπών προσόντων ΕΑΕ.

Οι υποψήφιοι του πίνακα Α΄(ΑΜΕΑ οι ίδιοι) και οι γονείς παιδιών ΑΜΕΑ θα πρέπει κατά την πρόσληψή τους να προσκομίσουν το πιστοποιητικό Πρωτοβάθμιας (εναλλακτικά Δευτεροβάθμιας) Υγειονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2643/1998 (ΦΕΚ 220 Α΄), στο οποίο να αναγράφεται σαφώς το ποσοστό χρόνιας αναπηρίας (67% και άνω).
Διευκρινίζεται ότι η υποβολή των ενστάσεων θα γίνεται σε οποιαδήποτε Διεύθυνση ή Γραφείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Οι τυχόν ενστάσεις πρέπει να υποβληθούν από 20-08-2010 μέχρι και 24-08-2010 και να αποστέλλονται στο 2103442334(fax) και με ταχυμεταφορά στο Τμήμα Α΄- Δ/νση Ειδικής Αγωγής του ΥΠΔΒΜΘ για να αντιμετωπισθούν άμεσα.
Ο πίνακας Β εδώ:
http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_10_B/index.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου