Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/3/2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
ΓΑΛΗΝΟΥ 108 ΔΡΑΜΑ ΤΚ 661 00 τηλ. 6977874009, 6980788184
Email : goneispma@gmail.com, http://goneispaidiwnmeanapiria.blogspot.com/




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/3/2010


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1/3/2010 συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου μας με την βουλευτή του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κυρία Λιάνα Κανέλλη, στα γραφεία του ΚΚΕ στο κτήριο της Βουλής. Η κυρία Κανέλλη ενημερώθηκε για τις θέσεις και τις διεκδικήσεις του συλλόγου μας, συμφώνησε μαζί μας και δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει για την επίτευξη των στόχων μας.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο κτήριο του ΥΠΕΠΘ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον νέο Διευθυντή Ειδικής Αγωγής κ. Γεώργιο Αλεβίζο. Αφού τον συγχαρήκαμε για την ανάληψη της θέσης του, ακολούθησε ενημέρωση για τα αιτήματα του συλλόγου μας. Ο κύριος Αλεβίζος είναι γνώστης της ειδικής αγωγής και των προβλημάτων της, αφού την υπηρετεί για 23 χρόνια και γνωρίζει τα προβλήματα που αφορούν τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς – γονείς παιδιών με αναπηρία.
Του ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στο έργο του, να είναι και από αυτή τη θέση τόσο αποτελεσματικός όσο ήταν στη μέχρι σήμερα πορεία του και να δώσει τις λύσεις που πραγματικά χρειάζονται η ειδική αγωγή και τα παιδιά μας.





Με Εκτίμηση

Για το ΔΣ του Συλλόγου

ο Πρόεδρος η Γεν. Γραμματέας



Κουμουστιβίδης Κωνσταντίνος Πρασιάδου Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου