Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Δραστηριότητες του συλλόγου την βδομάδα που μας πέρασε

Το Σάββατο 13/3/2010 μέλη του συλλόγου μας συναντήθηκαν στο γραφείο του Βουλευτή Θεσσαλονίκης κο Ρομπόπουλο Θωμά.. Αφού τον ενημέρωσαν για τις διεκδικήσεις του συλλόγου, ο κύριος Ρομπόπουλος συμφώνησε με αυτά που ο σύλλογος πρεσβεύει και δεσμεύτηκε να καταθέσει ερώτηση προς το Υπουργείο Παιδείας τις επόμενες μέρες.
Την Τρίτη 16/3/2010 μέλη του συλλόγου συναντήθηκαν στο γραφείο της Βουλευτή Αθηνών κα Αποστολάκη Μιλένα. Η Βουλευτής ενημερώθηκε από τα μέλη μας και συντάχθηκε μαζί μας θεωρώντας δίκαια τα αιτήματα μας.
Την Πέμπτη 18/3/2010 αργά το βράδυ, μέλη του συλλόγου συναντήθηκαν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων (Χαριλάου Τρικούπη 182, 6ος όροφος) με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη, ο οποίος και κατά το παρελθόν μας είχε συμπαρασταθεί καταθέτοντας ερώτηση προς τον τότε Υπουργό Παιδείας κ. Στυλιανίδη Ευρυπίδη. Ο Υπουργός μας δήλωσε πως συνεχίζει να είναι συμπαραστάτης στον αγώνα μας και πως θα βοηθήσει και ώστε να δοθεί λύση στο εργασιακό μας αποκλεισμό στην εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου